Conference Schedule

Conference Schedule

by
Conference Schedule

9:30 am - 11:30 am

Opening Ceremony
2 Hours Accra Marriot Hotel

11:30 am - 12:00 pm

Exhibition
30 minutes Accra Marriot Hotel

12:30 pm - 1:00 pm

Plenary Session I
30min Accra Marriot Hotel

1:00 pm - 2:00 pm

Lunch Break
1 Hour Accra Marriot Hotel

2:00 pm - 4:00 pm

Technical Session I
2 Hours Accra Marriot Hotel

4:30 pm - 5:30 pm

Virtual Tour
1 Hour Accra Marriot Hotel

7:00 pm - 9:00 pm

Expo Tour
2 Hours Accra Marriot Hotel

9:30 am - 11:30 am

Plenary Session II
2 Hours Accra Marriot Hotel

11:30 am - 12:30 pm

Exhibition
30 minutes Accra Marriot Hotel

12:30 pm - 1:00 pm

Panel Discussion
(Engineering Education)
30min Accra Marriot Hotel

1:00 pm - 2:00 pm

Lunch Break
1 Hour Accra Marriot Hotel

2:00 pm - 4:00 pm

Technical Session II
2 Hours Accra Marriot Hotel

4:30 pm - 5:30 pm

Virtual Tour
1 Hour Accra Marriot Hotel

7:00 pm - 9:00 pm

Expo Tour
2 Hours Accra Marriot Hotel

9:30 am - 11:30

Young Engineers Forum
2 Hours Accra Marriot Hotel

11:30 am -12:30 pm

Exhibition
30 minutes Accra Marriot Hotel

12:30 pm - 1:00 pm

Wine Forum
30min Accra Marriot Hotel

1:00 pm - 2:00 pm

Lunch Break
1 Hour Accra Marriot Hotel

2:00 pm - 4:00 pm

Wine Forum
2 Hours Accra Marriot Hotel

4:30 pm - 5:30 pm

Closing Ceremony
1 Hour Accra Marriot Hotel

7:00 pm -9:00 pm

Awards/ GALA Night
2 Hours Accra Marriot Hotel

9:00 am - 11:30 am

Science & Robotics Bootcamp
2 Hours 30 minutes Accra Marriot Hotel

11:30 am - 12:00 pm

Coffee Break
30 minutes Accra Marriot Hotel

12:00 pm - 1:00 pm

Science & Robotics Boot Camp
1 hour Accra Marriot Hotel

1:00 pm - 2:00 pm

Lunch Break
1 Hour Accra Marriot Hotel

5:00 pm

Departure
2 Hours Accra Marriot Hotel
Share
en_USEnglish